Bestellingen

U kunt uw bestellingen iedere week tot uiterlijk dinsdagdagavond doorgeven.
Na ontvangst van een bevestiging kunt u uw bestelling zaterdag ophalen tussen 10:00-13:00 uur.
Betalingen gaan i.v.m. corona maatregelen momenteel alleen via PIN.

NIEUW!
U kunt nu eenvoudig al onze producten vinden in onze webshop en op deze manier uw bestelling plaatsen voor Zaterdag. Maak het uzelf en ons gemakkelijk en kijk gerust even rond:
https://www.denoldenflorus.nl/online-bestellen/

Informatie omtrent het coronavirus!

Om de gezondheid van onze vrijwilligers en u als klant te kunnen waarborgen hebben wij moeten besluiten onze molenwinkel vanaf zaterdag 28 maart 2020 te sluiten.
Wij bieden u de mogelijkheid om online te bestellen en af te halen bij de molen op op zaterdagen tussen 10 en 13 uur, om u toch nog van onze prachtige meelproducten te kunnen voorzien. In de schuur naast de molen zullen de bestellingen kunnen worden afgehaald.
Uiteraard volgen ook wij hierbij de aanbevelingen vanuit het RIVM en regering en vragen wij u een gepaste afstand van 1,5m te hanteren en met PIN te betalen.
Kijkt u op onze prijslijst voor de producten die wij vanuit voorraad kunnen leveren en voor overige producten van molen De Vlijt, indien deze tijdig worden besteld.
U kunt uw bestellingen tot uiterlijk dinsdagavond doorgeven via onze website: https://www.denoldenflorus.nl/bestellingen/
Na ontvangst van een bevestiging kunt u uw bestelling zaterdag ophalen tussen 10:00-13:00 uur.

Bij voorbaat onze dank voor uw medewerking en begrip.

Download / Bekijk de prijslijst van de producten.