Bestellingen

U kunt uw bestellingen iedere week tot uiterlijk woensdagavond doorgeven.
Na ontvangst van een bevestiging kunt u uw bestelling zaterdag ophalen tussen 10:00-13:00 uur.

(Om er zeker van te zijn, dat alle af te nemen producten op voorraad zijn, is het verstandig om vooraf een bestelling te plaatsen (vóór dinsdag voorafgaand aan de zaterdag).

Informatie omtrent het coronavirus!

Om de gezondheid van onze vrijwilligers en u als klant te kunnen waarborgen hebben wij moeten besluiten onze molenwinkel vanaf zaterdag 28 maart 2020 te sluiten.
Wij bieden u de mogelijkheid om online te bestellen en af te halen bij de molen op op zaterdagen tussen 10 en 13 uur, om u toch nog van onze prachtige meelproducten te kunnen voorzien. In de schuur naast de molen zullen de bestellingen kunnen worden afgehaald.
Uiteraard volgen ook wij hierbij de aanbevelingen vanuit het RIVM en regering en vragen wij u een gepaste afstand van 1,5m te hanteren en met PIN te betalen.
Kijkt u op onze prijslijst voor de producten die wij vanuit voorraad kunnen leveren en voor overige producten van molen De Vlijt, indien deze tijdig worden besteld.
U kunt uw bestellingen tot uiterlijk woensdagavond doorgeven via onze website: https://www.denoldenflorus.nl/bestellingen/
Na ontvangst van een bevestiging kunt u uw bestelling zaterdag ophalen tussen 10:00-13:00 uur.

Bij voorbaat onze dank voor uw medewerking en begrip.