Winkel

Na een aantal aanpassingen aan onze winkel is onze winkel Corona proof en kunnen we deze weer open stellen.

Wij bieden nog steeds de mogelijkheid om online te bestellen. Je kunt deze bestellingen afhalen bij de winkel op zaterdagen tussen 10 en 15 uur.

Naast onze eigen producten, die wij vanuit voorraad kunnen leveren, bieden wij overige producten van molen De Vlijt aan. Bekijk hier ons Product Assortiment

Je kunt bestellingen doorgeven via onze website tot uiterlijk dinsdag avond : https://www.denoldenflorus.nl/bestellingen/
Vervolgens ontvang je een bevestiging dat de bestelling de zaterdag erna afgehaald kan worden. Wil je het ordernummer van de bevestiging meebrengen?

Hartelijk dank voor jullie medewerking en begrip gedurende de afgelopen periode.

Team

De winkel wordt gerund door een groep enthousiaste dames uit Barneveld en omgeving.
Elke zaterdag zijn er twee in de winkel om de klanten te helpen. 

Je bent iedere zaterdag tussen 10.00h en 15.00h van harte welkom in de winkel van Den Olden Florus. Zij is gevestigd onderin de molen. Kom proeven van de producten en geniet van de authentieke sfeer. 

Ons assortiment voor de grootverbruikers en thuisbakkers.

Als er wind is en één van de molenaars heeft tijd, worden er producten gemalen.

Vaak is het mogelijk om onder begeleiding van de molenaar de molen te bezichtigen.

Assortiment

Bekijk hier ons assortiment.

Ons streven is om de producten zo vers mogelijk te kunnen aanbieden. Daarom houden we onze voorraad zo laag mogelijk.
Om er zeker van te zijn, dat alle af te nemen producten uit onze winkelvoorraad voldoende aanwezig zijn, is het verstandig om tijdig vooraf een bestelling door te geven , dit zeker bij grotere hoeveelheden en om teleurstelling bij uitverkochte producten in de middag te voorkomen. 

Wij leveren naast onze eigen gemalen melen ook producten van molen De Vlijt te Wageningen. Het assortiment van De Vlijt is vele malen groter dan wij in onze winkel kunnen verkopen.
Je kunt de producten van De Vlijt ook bij ons bestellen. Om er zeker van te zijn, dat alle af te nemen producten op voorraad zijn, is het verstandig om tijdig vooraf een bestelling door te geven (vóór dinsdag voorafgaand aan de zaterdag)
Onze prijzen voor deze producten zullen 5 a 10 ct hoger liggen dan bij De Vlijt.

Plaats hier uw bestelling